Toon producten en sorteer

1

MYSOLE Arch High holvoet steunzool

MYSOLE Arch High holvoet steunzool
De MYSOLE Arch High is speciaal voor mensen met holvoeten. Een holvoet wordt gekenmerkt door een hoge wreef , gespannen voetzoolbanden , tenen die soms neigen tot klauwstand en een strak gerekte achillespees. De hoge ondersteuning is kenmerkend voor deze zool, om druk gelijkmatig te verdelen over de hele voet en spierpanningen te verminderen.

Gebruik:
- holvoet, pes cavus.
- Hoge wreef
- Branderige en/of gevoelige voeten, hakken of voorvoeten

Kenmerken:
- Anatomisch gevormd
- Anti-bacteriëel
- Anti-statisch
- Comfortabel
- Koolstof inweving on voetgeurtjes en zweetvoeten tegen te gaan
- Schokabsorberend
- Warmteregulerend

Materiaal
De inlegzolen zijn gemaakt van duurzaam Poly Urethaan; comfortabel, schokdempend en stevig. De zolen zijn afgedekt met een sterke ClimaTex bekleding voor minimale wrijving, langdurig gebruik en goede vochtopname. In combinatie met het PU vormt dit de oplossing voor branderige en gevoelige voeten.

Juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan
Het MYSOLE Work programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen. Ze dienen als aanvulling/upgrading van (werk) schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Een juist gekozen inlegzool helpt zelfs het ziekteverzuim te verminderen. Bovendien verlengt het de levensduur van de (werk)schoen.
BESTEL NU! | Art. 759 | verpakkingseenheid : 27,50
aantal
maat
uitvoering
leg in winkelmandje »   

schokdempend vochtopnemend afwasbaar anatomisch gevormd
++ ++ + ++
modeschoen casual zwaar schoeisel sport
+ +
Toon producten en sorteer

1


Veel gezochte termen