Toon producten en sorteer

1

MYSOLE Arch Medium normaal voet steunzool

 MYSOLE Arch Medium normaal voet steunzool
Voor de normale voet (pes rectus) is de MYSOLE Arch Medium ontwikkeld. Deze zool kenmerkt zich door een uitstekende ondersteuning van het lengtegewelf van voet. De inlegzool ondersteunt voldoende en zorgt de hele dag voor aangenaam comfort.

Gebruik:
- Voor de normale voet.
- Branderige en/of gevoelige voeten
- Steunbehoefte van het geleng van de voet

Kenmerken:
- Anatomisch gevormd
- Anti-bacteriëel
- Anti-statisch
- Comfortabel
- Koolstof inweving on voetgeurtjes en zweetvoeten tegen te gaan
- Schokabsorberend
- Warmteregulerend

Materiaal
De inlegzolen zijn gemaakt van duurzaam Poly Urethaan; comfortabel, schokdempend en stevig. De zolen zijn afgedekt met een sterke ClimaTex bekleding voor minimale wrijving, langdurig gebruik en goede vochtopname. In combinatie met het PU vormt dit de oplossing voor branderige en gevoelige voeten.

Juiste inlegzool bevordert gezond en comfortabel staan
Het MYSOLE Work programma omvat een serie zeer hoogwaardige inlegzolen die gericht zijn op veel specifieke toepassingen. Ze dienen als aanvulling/upgrading van (werk) schoenen en zijn voor een breed publiek toegankelijk. Door de combinatie van het innovatieve en anatomisch verantwoorde design én het gebruik van superieure materialen, wordt het draagcomfort verhoogd, krijgt de voet perfecte ondersteuning en worden voet- en lichaamsklachten tegen gegaan. Een juist gekozen inlegzool helpt zelfs het ziekteverzuim te verminderen. Bovendien verlengt het de levensduur van de (werk)schoen.
BESTEL NU! | Art. 758 | verpakkingseenheid : 27,50
aantal
maat
uitvoering
leg in winkelmandje »   

schokdempend vochtopnemend afwasbaar anatomisch gevormd
++ ++ ++ +
modeschoen casual zwaar schoeisel sport
+ +
Toon producten en sorteer

1


Veel gezochte termen