Stel orthopedie ... net even verder

Als er geen standaard oplossing bestaat dan maak je er één!

In weinig vakken is zoveel creativiteit nodig als in de orthopedie. Ieder mens heeft zo zijn eigen karakter, gevoelsleven, lichaamsvorm, ziektebeeld en... soms zijn orthopedische voorzieningen nodig. Hieruit blijkt dat zo'n voorziening helemaal bij de persoon moet passen voordat deze `in gebruik` kan worden genomen.

Om een hulpmiddel te kunnen maken is er veel feeling, ervaring en vakmanschap nodig. Dat krijg je niet alleen met een opleiding of wat handigheid. Het is een groeiproces dat jaren duurt en dan ben je er nog niet. De orthopedist moet zich kunnen inleven in het gevoelsleven van de cliƫnt om te kunnen begrijpen wat deze van hem verlangt.

Het is dus van groot belang dat de vervaardiging van het hulpmiddel in één en dezelfde hand blijft. Er zijn weinig beroepen waarin het moeilijker is om informatie over te dragen dan de orthopedie.

STEL orthopedie levert een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen, van eenvoudige basisvoorzieningen tot gespecialiseerde maatwerk producten: Voor meer informatie kijk op www.stelorthopedie.nl