Contact

Waarover wilt u contact hebben?

Belangrijke cliëntinformatie

Wegens de groei van de webshop en verbetering van zorgverlening ben ik sinds half april weer actief voor Stel Orthopedie in Tynaarlo. De locatie in Paterswolde zal zich vanaf deze periode grotendeels gaan bezighouden met de uitvoering van de online webshop. Dit betekent dat de praktijk in Paterswolde en Stel orthopedie in Tynaarlo medio april samenwerken op het gebied van het aanmeten van correctiezolen volgens gipsmodel. In de aanloopfase ben ik aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Vanaf de tweede helft van 2017 ben ik dan dagelijks aanwezig tijdens de ochtenduren.

Voor het aanmeten van correctiezolen zal ik daarna grotendeels werkzaam zijn in Tynaarlo. In speciale gevallen is het ook nog mogelijk dat u in Paterswolde geholpen kunt worden.

Dit houdt voor u als cliënt in dat alle afspraken die betrekking hebben op correctiezolen met voorkeur gepland gaan worden aan de Meerweg 2A+B in Tynaarlo.

In Tynaarlo wordt u naast mij ook bijgestaan door een zeer ervaren team van specialisten op het gebied van orthopedie, podologie, fysiotherapie, pedicure en therapeutisch elastische kousen.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website: www.stelorthopedie.nl

Ik hoop u graag te zien in Tynaarlo,

Met vriendelijke groet,

Heddy Stel
Orthopedisch instrumentmaker