Ruilen en retourneren

Retourneren is geen enkel probleem. U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wanneer u een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 8 werkdagen na ontvangst op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn. Retourzendingen geschieden op kosten van de klant. Artikelen welke NIET retour kunnen worden gezonden zijn de losse hakverhogingen, artikelnummers 103,104,105,106 en 107. Deze artikelen worden op maat gemaakt en op bestelling geleverd. Tevens zijn bepaalde artikelen welke in direct contact met de huid komen om hygiënische redenen uitgesloten van het recht op retour. U kunt hierbij denken aan siliconen teenscheiders, teenspalkjes e.a.

Mocht u iets willen ruilen voor een ander product dan kunt u ons het beste even bellen (050 3090644) voor een goed advies.

Het retouradres is:

INLAY
Henri Dunantweg 4
9765 EP Paterswolde

Frankeer voldoende en vermeld bij het terugsturen het ordernummer of een (kopie) van de factuur en wij zorgen voor een goede afhandeling van uw retourzending.

Veel gezochte termen