Online shop

Welkom bij de webshop van Inlay waar u online artikelen bestellen voor uw schoenen en voeten.
Bestellen is eenvoudig en gaat in drie stappen:
 1. Produkten kiezen
  U selecteert eerst de artikelen in de gewenste maat en aantallen die u wilt bestellen.
 2. Uw gegevens
  Bij het afronden vult u uw persoonlijke gegevens in. U heeft een werkend e-mail adres nodig om uw bestelling te voltooien.
 3. Betalen
  U kunt vervolgens aangeven of u veilig via IDEAL wilt betalen of het bedrag zelf wilt overboeken. Bij een overboeking kan de levertijd met 1 tot 2 werkdagen worden verlengd. Vanaf 1 november 2013 accepteren wij ook Bitcoin als betaalmethode.
 4. Afronden
  Er wordt een e-mail met uw bestelgegevens naar u verzonden met een unieke link naar uw persoonlijke factuur. Deze factuur kunt u ten alle tijde raadplegen en uitprinten voor eigen gebruik. Na ontvangst van uw betaling wordt er tot levering overgegaan.
Deze webwinkel maakt gebruik van cookies om uw bestelling tijdelijk op te slaan. U dient cookies dan ook geactiveerd te hebben in uw browser.

NB:
Lees voor gebruik van de op deze site gekochte producten altijd de informatie van de fabrikant van de producten (verpakking, etiket en bijsluiter) aandachtig door.
Raadpleeg altijd uw eigen arts, specialist of fysiotherapeut, zeker bij blijvende klachten of aandoeningen.

Op alle getoonde produkten gelden de algemene voorwaarden.

Deze website kan algemene informatie bevatten die verwijst naar verschillende medische toestanden en hun behandeling. Deze informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is zeker niet bedoeld als substituut voor advies dat verstrekt wordt door een dokter of om het even welke andere gekwalificeerde professional uit de gezondheidszorg.

Veel gezochte termen