Hoffitis ,M.Hoffa

Een pijnlijke zwelling ten gevolge van vocht , hypertrofie of fibrose van het vetlichaam van Hoffa als gevolg van een traumatische bloeding of door druk op dit vetlichaam omdat de ruimte door andere oorzaken beperkt is.
Er is een zichtbare en voelbare zwelling aan weerskanten van de knie ter hoogte van het ligamentum patellae. Geeft een zeurende pijn in de knie aan de voorkant die erger wordt bij aktiviteit.

TAGS:kniepijn pijn aan knie pijn in knie

Misschien ook interessant voor u:

Heel Soft hielkussen met centrale softspot

Medi/Blessuredriehoek siliconen hielkussen te gebruiken bij hielklachten zoals bijvoorbeeld hielspoor of fascitis plantaris of toe te passen bij achillespeesklachten.
Lees meer »

Gel Heel Pad (Schokabsorbeerder-Achillespeesontlaster)

Gel Heelpads (gelpads) zijn inlegzolen voor de hak worden aanbevolen voor het ontlasten van de hiel bij hielpijn achillespees pijn en artrosepijn in enkel, knie, heup en/of lage rug. De hakjes zijn gemaakt van siliconen materiaal zijn makkelijk in de schoen aan te brengen.
Lees meer »

LP Patella bandage

Deze kniebandage geeft druk op de patellapees. Verlicht pijn bij o.a. peesontstekingen, gewrichtsontstekingen, springersknie (jumpers knee) en overbelasting.
Lees meer »

H


ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWXYZBelangrijk, indien u deze website gebruikt gaat u akoord met de gebruiksvoorwaarden.